logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.
banner
About      Faq       Contact     Shop
Uilenstede 316, 1183 DB Amstelveen + 020 341 83 90

Gratis verzenden vanaf € 75

AFTERCARE

Een peeling zorgt er voor dat de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Door de versnelde celdeling zal de huid zich in korte tijd vernieuwen, waardoor pigmentvlekjes en oneffenheden verminderen en de huid een jonger aanzien krijgt. De aftercare is heel erg belangrijk na een peeling.

 

VERVELLEN

 

Het kan zijn dat u na een peeling gaat vervellen. Dit is niks ernstigs, de huid is zich aan het vernieuwen. Niet iedereen vervelt, dit hangt af van de gezondheid van uw huid. Als de 1 meer vervelt dan de ander dan betekent dat ook niet dat de behandeling beter heeft gepakt.Heeft u veel dode huidcellen dan vervelt u meer dan wanneer u minder dode huidcellen heeft.

 

DODE HUIDCELLEN

 

Verwijder geen droge dode huidcellen met exfolierende producten tijdens het
peeling process.Alle scrubs, zuren en (clarisonic) borstels zijn off limit tot de
huid stopt met vervellen. Dit kan tot 10 dagen na de behandeling duren.

 

 

SKINCARE ROUTINE

 

Gebruik tijdens je skincare routine een lichte druk op je huid. Gebruik geen aggressieve manier van inmasseren van de producten. Sommige dode huidcellen zijn nog gehecht aan de levende huidcellen en het is niet de bedoeling dat de dode huidcellen al van de huid worden geexfolieerd als de huid daar nog niet klaar voor is.

 

GEBRUIK ZONBESCHERMING NA EEN PEELING

 

Gebruik zonbescherming na een peelingHet is heel belangrijk om het hele jaar door zonbescherming te gebruiken. Daarbij maakt het niet uit of de zon wel of niet schijnt.UV licht (ook op een niet zonnige dag) beschadigd de huid. Probeer de zon extra te vermijden na een peeling, gebruik bijvoorbeeld een pet/hoed, grote zonnebril en smeer je huid een paar keer per dag extra in.

 

LEVEL PEELINGS

 

Er zijn verschillende levels in de peeling. Je kunt bij ons nooit beginnen aan een level 2 of 3 peeling als je huid niet gewend is aan de level 1 peelings. Tijdens de skincheck wordt hier zorgvuldig naar gekeken.