logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.
banner
About      Faq       Contact     Shop
Uilenstede 316, 1183 DB Amstelveen + 020 341 83 90

Gratis verzenden vanaf € 75

Medical Peelings

Er zijn ongeveer 20 verschillende peelings van het merk IMAGE skincare en Mesoestetic. Dit betekent dat er altijd een peeling is geschikt voor jouw huidtype. De peeling wordt aangepast aan jouw huidtype door de huidspecialiste.

AFTERCARE PEELINGS
Silk_Skin_Clinic_NLD_332154_9_x

ORMEDIC PEELING – ALOE VERA PEELING

 

De I PEEL – Ormedic peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid – die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid – weer opgeladen. I PEEL – Ormedic Lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

VITAL C PEELING – VITAMINE C PEELING

 

De peeling in deze behandeling is ontwikkeld op basis vitamine van C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. De I PEEL – The Signature Facelift behandeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop. Direct zichtbaar resultaat na slechts 1 behandeling.

ACNE LIFT – ACNE PEELING

 

De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

LIGHTNING PEELING – WRINKLE LIFT PEEL – BETA PEEL – MESOESTETIC PEELINGS

Er zijn veel meer peelings die wij aanbieden maar deze worden specifiek aangepast aan jouw huidtype. Hierboven hebben wij de drie meest voorkomende peelings vermeld. De overige peelings hebben wij niet vermeld op de website maar als wij 1 van de andere peelings uitvoeren dan leggen wij tijdens de behandeling uit voor welke peeling wij hebben gekozen. Het kan namelijk ook zo zijn dat wij plaatselijk alleen de acne peeling aanbrengen en de overige delen van het gezicht een andere peeling/behandeling uitvoeren.

Alle behandelingen worden op maat uitgevoerd aangepast aan jouw huidtype.

ONZE MEDICAL FACIALS

Maak je afspraak eenvoudig via de website.