logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.
banner
About      Faq       Contact     Shop
Uilenstede 316, 1183 DB Amstelveen + 020 341 83 90

Gratis verzenden vanaf € 75

De beste volgorde van je skincare-routine

Silk Skin Clinic  Health   Travel & Tips   De beste volgorde van je skincare-routine

De beste volgorde van je skincare-routine

I regret taking care of my skin – Said no one ever

 

Als je als eerste moisturizer aanbrengt, heb je al 5 stappen gemist!

Serums, moisturizers, toners, cleansers en oliën. Ze ruiken heerlijk en maken je huid superzacht. Maar heb je er wel eens nagedacht in welke volgorde je deze producten moet aanbrengen? Je zou het misschien niet zeggen, maar de volgorde is ontzettend belangrijk voor de effectiviteit van deze skincare. Een verkeerde volgorde kan een product zijn kracht laten verliezen en niemand heeft zin om te smeren voor Jan met de korte achternaam
.

5. Oogcrème

Oogcrèmes kunnen je wallen laten oplichten, ontstekingen verminderen en extra vocht toevoegen. Afhankelijk van de formule kan het lijken op een serum of een dikke moisturizer. Breng je oogcrème altijd aan met je ringvinger, omdat dit de zwakste vinger is, trek je niet aan de gevoelige huid. Een goede tip is om je oogcrème in de koelkast te bewaren; zo heeft het s’ochtends nog meer effect.

 

6. Moisturizer (met SPF)

Een gehydrateerde huid is een stralende huid, sla dus nooit je moisturizer over. De juiste vochtinbrengende dagcrème hydrateert, vult, herstelt de pH-waarde van je huid en voedt en herstelt problemen zoals een droge, schilferige huid. 

Dit is wellicht de belangrijkste stap, zelfs tijdens de wintermaanden. Elke ochtend een goede zonnebrandcrème aanbrengen beschermt je huid tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Een SPF zal op het oppervlak van de huid zitten als een beschermende barrière tegen de zon, dus je moet dit altijd als laatste stap aanbrengen. Bij IMAGE Skincare zijn de  hydratrende dagcreme’s met SPF, klik hier voor de creme die past bij jouw huidtype

 

 

7. Oliën

Zonder twijfel een van de krachtigste flesjes op de plank. De kleine moleculaire structuur van gezichtsoliën kunnen diep in de huid doordringen en op een veel dieper niveau hydrateren. Ze repareren en vullen je huid en voeden het met verbazingwekkende natuurlijke vitamines. Als je een vettige huid hebt, kan je beter de gezichtsolie alleen ‘s nachts gebruiken. Tip: deze Vital C Hydrating Facial Oil.

 

No Comments
Leave a Comment: