logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.
banner
About      Faq       Contact     Shop
Uilenstede 316, 1183 DB Amstelveen + 020 341 83 90

Gratis verzenden vanaf € 75

BOEK ONLINE

 

AANBETALING

 

Bij het maken van een afspraak wordt er een aanbetaling van €20,00 in rekening gebracht. Deze wordt verrekend bij de behandeling. De aanbetaling kan niet worden teruggevorderd bij verhindering.

 

ANNULEREN/VERPLAATSEN

 

Afspraken moeten 48 uur voorafgaand van de afspraak geannuleerd worden. Bij het niet tijdig doorgeven van uw verhindering kan de aanbetaling niet terug betaald worden. Wij hebben te maken met vaste lasten. Wij hopen op uw begrip :). U kunt ook makkelijk uw afspraak online verplaatsen via de link in de afspraakbevestiging onderaan de e-mail

 

ONTVANGST

 

Uw specialist staat klaar op de aangegeven tijd van uw behandeling.
Wilt u dat wij uw nek en decolleté meenemen in de behandeliing zorg er dan voor dat u gemakkelijke kleding aanheeft waarbij wij makkelijk rondom de nek en decollete kunnen. Tip: draag een hemd waarvan de bandjes op zij kunnen.

HUIDSPECIALISTEN

 

Wij werken met senior  (5 jaar tot 10 jaar+ ervaring) en junior huidspecialistes (1-2 jaar ervaring). Bij de junior huidspecialiste kun je terecht voor een lager bedrag met een korting die kan oplopen tot -40%.

Zij heeft 1-2 jaar werk ervaring en heeft ook de opleidingen (extern en intern) afgerond.
Om klanten op te bouwen voor onze junior huidspecialistes kun je voor een bepaalde periode terecht voor een goedkoper bedrag dan bij onze senior huidspecialisten (5-10 jaar ervaring)
De junior huidspecialiste werkt altijd onder begeleiding van de senior huidspecialiste (5-10 jaar ervaring). Bij vragen kan zij altijd bij 1 van haar collega’s terecht. Je ontvangt een volwaardige behandeling. Let wel: Deze behandelingen komen niet in aanmerking voor een vergoeding vanuit je aanvullende verzekering